Seher – Apotheek Prinsenland – Rotterdam

Apotheek Prinsenland

Apotheek Prinsenland

Apotheek Prinsenland in Rotterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Apotheek Prinsenland staat voor kwaliteit van zorg

Seher

Functie: Apothekersassistente

Afdeling: specialisme: medicijnrollen en inhalatiemedicatie

E-mailadres: assistenten@apotheekprinsenland.nl

Ik ben Seher en ik ben sinds 6 jaar gediplomeerd apothekersassistente. Sinds mei 2018 ben ik 5 dagen per week werkzaam in de apotheek. U treft mij in de regel iedere zaterdag aan samen met mijn collega Oguzhan. Wij staan iedere zaterdag samen klaar voor u.  Graag beantwoord ik al uw vragen over de medicijnrol en inhalatieapparatuur. Ook zal ik u periodiek benaderen om het gebruik van de medicijnrol met u door te nemen. Samen met de apotheker zullen we dan kijken naar het gebruik en de combinatie van de geneesmiddelen. De apotheker zal dan op haar beurt dit bespreken met uw voorschrijver. Op die manier willen wij u ondersteunen in uw medicijngebruik.

Tevens zal ook wederom periodiek de inhalatiemedicatie met u doornemen. Uiteraard kunt u ook tussendoor met al uw vragen langs komen!

 

Terug naar overzicht