Wendy – Apotheek Prinsenland – Rotterdam

Apotheek Prinsenland

Apotheek Prinsenland

Apotheek Prinsenland in Rotterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Apotheek Prinsenland staat voor kwaliteit van zorg

Wendy

Functie: Apothekersassistente

Afdeling: specialisme: Ouderenzorg en Herhaalservice

E-mailadres: assistenten@apotheekprinsenland.nl

Mijn naam is Wendy en ik ben sinds 2004 apothekersassistente. Drie dagen per week kunt u mij tegenkomen in de apotheek. Ik sta regelmatig aan de balie en help u graag met de herhaalservice. Ik vind het erg belangrijk om u als patiënt goed te informeren en neem daar ook graag de tijd voor!

Daarnaast kunt u mij ook regelmatig tegenkomen bij het inloopspreekuur bij verschillende woonhuizen. Wij zijn van mening dat u niet alleen naar de apotheek moet komen als u vragen heeft maar dat wij juist als apotheek vaker naar u moeten komen om zo het geneesmiddelgebruik te monitoren. Wij organiseren daarom inloopspreekuren, waarbij u met al uw vragen kunt langskomen. Tevens meten wij dan de bloeddruk en de bloedglucose. Ieder inloopspreekuur heeft een thema. Mocht u meer willen weten, dan kunt u naar mij vragen!

Terug naar overzicht