Huidverzorging en voedingssupplementen – Apotheek Prinsenland – Rotterdam

Apotheek Prinsenland

M. van Eijsden-Vinkstraat 474 3066HG Rotterdam Tel:010-4555750 Fax:010-4553007

Huidverzorging en voedingssupplementen

Uitgebreid assortiment

Vichy & La Roche-Posay

Vichy en La Roche -Posay. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten van  Vichy en La Roche-Posay. Ook hebben wij een testermeubel waarbij u de verschillende producten kunt uitproberen.  Daarnaast hebben wij ook de make-up lijn van beide merken: van foundation tot mascara. De zonnebrand van beide merken staan het hele jaar door in de schappen. Zo grijpt u niet mis.

Ook hebben wij het hele jaar door acties! Check onze facebook voor de nieuwste acties!

 

 

 

Zarqa

Zarqa is een huidverzorgingslijn dat gebaseerd is op de samenstelling van de Dode zee. De Dode zee bevat namelijk door de uitzonderlijke ligging (circa 400 meter beneden zeespiegel in de woestijn) allerlei mineralen. Deze samenstelling heeft grote therapeutische invloed op de huid. De producten van Zarqa bevatten geen parfum of onnodige conservering en zijn daarom zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid! De prijzen van deze producten variëren van 4,95 tot 15,95. Vraag onze apotheekdeskundigen voor meer informatie!

 

 

 

Arkocaps

Dit zijn verschillende producten die bereid zijn uit planten of uit plantendelen zoals groene koffie of thee (afslanken), ginseng (vermoeidheid), brandnetel (huidverzorging) of een detoxkuur. De prijzen variëren van 4,99 tot 7,99. Vraag onze apotheekdeskundigen voor meer informatie.

 

 

Orthica

Voedingssupplementen van Orthica. Orthica is van Nederlandse bodem en biedt al meer dan 30 jaar voedingssupplementen die optimaal gedoseerd zijn voor elke levensfase en leefstijl. Apotheek Prinsenland heeft het uitgebreide assortiment in de schappen staan.

 

 

 

Eucerin

De producten van Eucerin zijn gebaseerd op eerlijke huidwetenschap en wordt door dermatologen over de hele wereld aanbevolen voor huidverzorging.

 

 

 

 

Nieuw in het assortiment: Avene

Wij verkopen vanaf heden ook producten van Avene. Avene bevat Thermaal water van Avene. Een rijke geschiedenis die begon in de baden van Avène in 1736,in de regio Hérault in Frankrijk, in het hart van wat we nu als het Regionale Natuurpark Haut-Languedoc kennen.  Thermaal Water van Avene heeft een kalmerende werking op de huid. Avene heeft een breed assortiment aan producten.  Voor een droge, gevoelige huid (eczeem, psioriasis, baby’s ) tot producten voor mensen die behandeld worden met chemotherapie.