Mijngezondheid.net – Apotheek Prinsenland – Rotterdam

Apotheek Prinsenland

M. van Eijsden-Vinkstraat 474 3066HG Rotterdam Tel:010-4555750 Fax:010-4553007

Mijngezondheid.net

MijnGezondheid.net biedt de mogelijkheid om via internet uw gezondheidszaken met apotheek Prinsenland en de huisartsen in Prinsenland gemakkelijk en snel te regelen. Via het portaal MijnGezondheid.net kunt u thuis uw herhaalmedicatie bestellen, een afspraak maken met uw huisarts of praktijkassistente, een e-consult aanvragen bij uw huisarts of apotheker of een deel van uw dossier inzien. Ook vindt u op MijnGezondheid.net betrouwbare informatie over uw aandoeningen en de medicijnen die u gebruikt.

Klik hier voor MijnGezondheid.net folder.

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Als u bent ingeschreven als patiënt bij een van de huisartsen en/of apotheek Prinsenland kunt u gebruik maken van deze service. U kunt ook als ouder uw minderjarige kinderen tot 16 jaar aanmelden.

Wat kan ik allemaal met MijnGezondheid.net?
Huisarts: u kunt in de e-agenda een afspraak plannen voor het spreekuur van uw huisarts of praktijkassistente, een vraag stellen via e-mail consult aan uw huisarts of een van de andere praktijkmedewerkers, sommige labuitslagen bekijken en een deel van uw medisch dossier inzien. U heeft verder toegang tot duidelijke en vertrouwde informatie over gezondheid en ziekte. Om ook de mogelijkheden van herhaalmedicatie en inzage in uw medicijndossier te benutten moet u ook ingeschreven zijn bij apotheek Prinsenland, zoals hieronder uitgelegd.

Apotheek:  wij nodigen u uit via MijnGezondheid.net uw herhaalrecepten aan te vragen. Dit is alleen bedoeld voor medicijnen die u eerder heeft gehad en voor langere tijd gebruikt. U ziet ook een overzicht van uw medicatie en kunt een medicatieoverzicht uitdraaien voor op reis. Bovendien kunt u per e-mail consult vragen stellen aan de apotheker en eventuele onjuistheden in uw medicatie-overzicht doorgeven. Let op: deze mogelijkheden kunt u alleen gebruiken als u bij de apotheek Prinsenland bent ingeschreven.

Is MijnGezondheid.net veilig?
MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe ziet MijnGezondheid.net eruit?
Klik hier voor de demo en lees meer informatie in de folder.

Aanmelden voor MijnGezondheid.net
Geef bij uw huisarts of apotheek aan als u zich wilt aanmelden. Zodra u zich hebt aangemeld op het portaal van MijnGezondheid.net krijgt uw huisarts/apotheek hiervan bericht. Wij sturen u dan een bevestiging en zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk gebruik kunt maken van uw zorgdossier thuis. De eerste keer dat u thuis inlogt tekent u digitaal het contract voor veilige en betrouwbare uitwisseling van uw gegevens met huisartsenpraktijk en apotheek. Lees de algemene informatie en voorwaarden goed door voordat u uw (digitale) handtekening zet. Hebt u vragen dan leggen we het u graag uit.

De app MedGemak is een aanvulling op MijnGezondheid.net.

MedGemak is de app om u te helpen bij het zo goed mogelijk regelen van uw gezondheidszaken. Zo heeft u via uw telefoon 24/7 inzicht in uw medicijnen en bestelt u deze direct online. Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicijnen in te nemen. MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Wilt u gebruik maken van de app MedGemak ? Zorg er dan voor dat u zich eerst aanmeldt voor MijnGezondheid.net. Hoe u dat doet leest u hier.

Ben u al aangemeld?

Klik hier om in te loggen op MijnGezondheid.net

Vragen of ondersteuning nodig ?

Dan kunt u op de ondersteunende pagina via www.mijngezondheid.net veelgestelde vragen en instructies raadplegen.

Gebruikt u nu de Mijn medicijn app ? 

Wij vragen u, indien u gebruik maakt van mijn medicijn app, zich aan te melden voor MijnGezondheid.net. Wij zullen de Mijnmedicijn app per 01 juni 2020 beëindigen. De reden hiervoor is dat wij voor u als cliënt meer voordelen inzien van de nieuwe MedGemak app omdat er juist ook een koppeling is met de huisartsen en u zelf bijvoorbeeld uw medicijnoverzicht kunt uitdraaien.

De medewerkers van Apotheek Prinsenland