Didem Ozer-Altug – Apotheek Prinsenland – Rotterdam

Apotheek Prinsenland

M. van Eijsden-Vinkstraat 474 3066HG Rotterdam Tel:010-4555750 Fax:010-4553007

Didem Ozer-Altug

Apotheker / Eigenaar
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag

De apotheek is recent (mei 2018) verbouwd en is toekomstbestendig. Zowel de handverkoopruimte als de balies zijn geheel vernieuwd en conform de nieuwe wetgeving (AVG) ingericht. Zo hebben we de beschikking tot drie spreekkamers waarbij we in alle rust uitleg kunnen geven. Immers, de complexiteit neemt toe op basis van de hoeveelheid aandoeningen en aantal beschikbare behandelmethoden.

Wij verwachten dat de focus meer zal liggen op de gezondheid en niet langer op de ziekte. Als apotheek willen wij daarom ook inzetten op preventie en lifestyle, uiteraard in samenwerking met de huisarts.  Om dit te realiseren hebben wij onder andere een afgestudeerde diëtiste in dienst. Zij kan u naast medicamenteus advies ook niet-medicamenteus advies geven, afgestemd op uw behoefte.  Ook hebben wij diverse projecten in woonhuizen lopen (‘gezondheidschecks’) waarbij wij naar de ouderen toe gaan en pro-actief metingen verrichten.

Zo willen wij actief aansturen op het voorkomen van latere gezondheidsproblemen en willen we het medicatiegebruik en de ziekte integreren in het dagelijks leven van de patiënt.  Hierbij hebben wij ook de medewerking van de zorgverlener maar ook van de thuiszorg nodig. Daarom hebben wij intensief contact met hun en proberen we allerlei processen te optimaliseren, iedere dag opnieuw!

Daarnaast voeren wij geregeld medicatiechecks uit. Tijdens dit proces nemen we de medicatie met u door en al uw vragen die u heeft rondom het geneesmiddelgebruik. Er wordt een farmaceutisch behandelplan opgesteld en voorgelegd aan uw voorschrijver. Op die manier willen wij u begeleiden bij uw medicijngebruik.

 

Terug naar overzicht