Over ons – Apotheek Prinsenland – Rotterdam

Apotheek Prinsenland

M. van Eijsden-Vinkstraat 474 3066HG Rotterdam Tel:010-4555750 Fax:010-4553007

Over ons

Zorg afgestemd op uw behoefte!

Onze missie
Iedereen wil zo lang mogelijk gezond blijven leven. Veilig, effectief en doelmatig gebruik van geneesmiddelen is hierin cruciaal. De behandeling met geneesmiddelen kan complex zijn. Dit komt doordat ieder mens uniek is en daarmee ook de reactie op een geneesmiddel.

Het is voor mij als zorgverlener de uitdaging om mijn kennis over de complexe geneesmiddelen en behandelingen hier speciaal op af te stemmen. Door een nauwe samenwerking met uw behandelaar, wijkverpleegkundige maar ook het ziekenhuis trachten wij u de optimale behandeling te bieden. Na goede informatievoorziening en voorlichting kiest u als patiënt de beste therapie op een wijze waar u zich prettig bij voelt: aan de balie (persoonlijk) of via de 24- uurs medicijnkluis.

Wij waken ervoor dat iedere patiënt zorg op maat krijgt. Met al uw vragen over geneesmiddelen kunt u bij ons terecht. Zo zorg ik ervoor dat u kunt blijven doen wat u doet, wat u leuk vindt. Zowel vandaag als morgen…!

 

Waarom Apotheek Prinsenland?
Tijd en aandacht voor uw gezondheid:

Wij besteden graag zoveel mogelijk aandacht aan:

  • het begeleidingsgesprek nieuw geneesmiddel
  • het tweede uitgifte gesprek
  • advies en begeleiding
  • het belang van therapietrouw

Deskundig personeel is onmisbaar in de apotheek. Wij hechten veel belang aan goed geschoold personeel die kennis en nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied bijhouden. Daarom volgen wij als team diverse nascholingen.

Bent u 65 jaar of ouder, gebruikt u 5 of meer medicijnen en heeft u hierdoor problemen, zoals bijwerkingen? Dan komt u in aanmerking voor een medicatiebeoordeling. Tijdens dit gesprek bekijkt de apotheker samen met de huisarts wat in uw medicijngebruik aangepast kan worden om de klachten te verminderen.

 

Kies voor service en gemak
Apotheek Prinsenland biedt u een handig aanbod van services aan. U kunt bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week uw medicatie ophalen. Ook kunt u uw medicatie online bijbestellen, óf dit automatisch door de apotheek laten verzorgen, zodat u altijd voldoende voorraad heeft en de medicatie steeds weer voor u klaar ligt. Kiest u ook voor service & gemak?

 

Service
Wij hechten veel waarde aan uw persoonlijke situatie en begrijpen dat het voor u vervelend kan zijn om lang in de rij te wachten. Daarom bieden wij u de volgende mogelijkheden:

– Wij werken met een track-and-trace systeem. Zodra de medicijnen klaar staan, ontvangt u een smsje.
– U kunt uw medicijnen ook ophalen via de 24-uurs medicijnkluis; 24 uur per dag, 3 dagen lang. Deze service is geheel gratis.

Bij eventuele betalingen kunt u direct met uw pinpas afrekenen.

– Indien u slecht ter been bent, kunnen wij de geneesmiddelen ook bezorgen.
– U kunt ook een bestelling via onze apotheek app plaatsen en vervolgens ophalen via de medicijnkluis.

 

Herhaalrecepten

Herhaalbriefjes zijn geen rechtsgeldige  recepten. Bovendien kan deze werkwijze ertoe leiden dat fouten minder snel worden opgemerkt. Daarom hebben wij de volgende procedure. Herhaalbriefjes van andere apotheken kunnen wij alleen honoreren in overleg met de apotheek die het herhaalrecept heeft uitgegeven. Wij vragen hiertoe dan inzage in het originele recept bij uw apotheek.

 

 

Apotheker:

D. Özer-Altuğ

Algemeen:
Apotheek Prinsenland Rotterdam B.V.
M. van Eysden-Vinkstraat 474
3066HG Rotterdam [routebeschrijving]

Telefoon:
010-4555750

Fax:
010-4553007

Email:
apotheker@apotheekprinsenland.nl (apotheker)

assistenten@apotheekprinsenland.nl (assistenten )